NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI! Dešan PROGOVORIO o NAJVEĆEM SUKOBU u reprezentaciji!

Autor:

Sport

25.03.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Francuske pobedom je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI! Dešan PROGOVORIO o NAJVEĆEM SUKOBU u reprezentaciji!

Foto: Tanjug

Trikolori su ubedljivom partijom savladali Holandiju (4:0), a već u prvom poluvremenu imali su ogromnih tri gola prednosti.

I pored toga, selektor Franuza Didije Dešam našao je slabosti u igri svog tima.

- Ne znam da li možemo reći da je veče bilo savršeno, ali svakako je bilo lepo. Početak je bio veoma dobar, efektan. Činjenica je da smo u prvom poluvremenu bili vrlo uinkoviti i stekli osetnu prednost. Uspeli smo u drugom poluvremenu da takođe budemo opasni, a veče je upotpunila Menjanova odbrana penala - rekao je Dešan.

Legendarni as na klupi vicešampiona sveta izneo je pohavle na račun Kolo Muanija.

- Kolo je pun samopouzdanja. Ima sposobnost kretanja, driblinga... Postoji inteligencija u pokretima prednje trojke što je stvaralo probleme protivniku.

Foto: Tanjug

Mbape i Grizman u duelu sa Holandijom

Novinare je interesovao navodni sukob najvećih zvezdi tima, Kilijana Mbapea i Antoana Grizmana, a povod je kapitenska traka koja je pripala asu Pari sen Žermena.

- Njih dvojica se dobro slažu, dobro rade i imaju isti cilj - da Francuskoj bude dobro. Nema ni najmanjeg problema, svi su celina i svako šalje pozitivnu energiju. To je veoma dobra stvar. Naši napadači mogu da budu strelci, ali i asistenti što nam donosi raznovrsnost u ofanzivi.

Naredni rival je Republika Irska, a taj meč igra se već u ponedeljak.

- Odradili su kratak trening posle utakmice oni koji nisu igrali. Odlučiću u ponedeljak ko će biti starter u narednom susretu. Moguće je da bude nekih promena. Verujem da su Irci ispratili ovu utakmicu kao i da će sledeći susret biti još jedna važna borba za bodove - istakao je Dešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading