PROVOKATOR SRBIJE STIGAO U BEOGRAD! Morala je i policija da REAGUJE!

Autor:

Sport

25.03.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Švajcarske stigla je u Beograd, a povod je utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

PROVOKATOR SRBIJE STIGAO U BEOGRAD! Morala je i policija da REAGUJE!

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri i Granit Džaka

Selekcija Belorusije će zbog sankcija i rata sa Ukrajinom ugostiti Švajcarsku od 18 časova na novosadskom stadionu "Karađorđe".

Švajcarci su se pribojavali kako će biti dočekani na aerodromu "Nikola Tesla", jer u svom timu imaju Granita Džaku, čoveka koji potezom u Rusiji provocirao naš narod, Švajcarci su jasno poručili:

 - Cirkus sa prtljagom? Maltretiranje na pasoškoj kontroli? Protesti ispred aerodroma? Turbulencija ispred hotela? Ništa od toga u Srbiji - piše u tekstu švajcarskog "Blika" o dolasku njihovog  nacionalnog tima u našu zemlju! - Iznenađen je bio dopisnik ovog medija, Sebastijan Rider, prijemom tima u Srbiji. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Selektor Sajdžija Murat Jakin naglašava da je sve u redu, a ni prisustvo veziste Arsenala nikoga nije zanimalo u Beogradu.

- Njegova čuvena scena sa "dvoglavim orlom" u meču sa Srbijom na Svetskom prvenstvu 2018. godine je primećena i to je jedan od razloga što je kapiten nacionalnog tima bio nervozan na putu ka autobusu.​ Inače, fokus je bio na potezima Granita Džake koji je na društvenim mrežama izazvao komentare.  Drugi faktor je Katar gde je Džaka takođe imao sukobe protiv Srba- piše Rider u svom tekstu. 

Iako je policija stigla da zaštiti Švajcarce, čim je stigla videla je nema potrebe, jer niko nije obraćao previše pažnje. 

Foto: Starsport

 

- Zbog svega toga, naš savez je smatrao da je Džaki potrebna posebna zaštita, ali kada je stigao na aerodrom u Beograd ti strahovi su brzo nestali. Osim nekoliko novinara iz Švajcarske niko nije bio zainteresovan za nacionalni tim! U ovom momentu potencijalni napadači su na putu ka stadionu "Marakana" gde se igra meč kvalifikacija za Euro između Srbije i Litvanije. Ovaj put je prošao bez incidenta za tim Murata Jakina i policija ih je samo ispratila do hotela oko koga se ne čuje ništa osim nekoliko pasa koji laju - oglasio se Rider.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading