PROVOKATOR NASTAVLJA! Pred DOLAZAK u Srbiju veliča LAŽNU DRŽAVU KOSOVO! Reči koje ODZVANJAJU!

Autor:

Sport

22.03.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Granit Džaka ponovo udara nisko.

PROVOKATOR NASTAVLJA! Pred DOLAZAK u Srbiju veliča LAŽNU DRŽAVU KOSOVO! Reči koje ODZVANJAJU!

Foto: Tanjug/AP

Granit Džaka

Ovaj čovek jednostavno nema mira!

Granit Džaka važi za jednog od najvećih provokatora u svetu fudbala, te koristi svaki trenutak kako bi veličao nepriznatu i lažnu državu Kosovo.

Kapiten fudbalske reprezentacije Švajcarske je pred gostovanje Belorusiji u Novom Sadu (subota, 18.00) ponovo žestoko isprovocirao Srbe i naš narod. 

O čemu se zapravo radi?

Fudbalska reprezentacija Švajcarske nedavno je dobila dokumentarni film od šest epizoda pod nazivom "The Pressure Game", a koji se tiče njihovog odlaska na poslednji Mundijal i partija koje su pružili tamo.

Granit Džaka je i ovo ostvarenje iskoristio da veliča tzv. Kosovo.

Ponosan sam što igram za Švajcarsku, ali moje poreklo i moj krv je tzv. Kosovo. Ne razumem zašto se o meni pišu samo negativne stvari - između ostalog je rekao Džaka u četvrtoj epizodi.

Govorio je potom Džaka i o meču protiv Srbije koji je njegova reprezentacija u Kataru rešila u svoju korist rezultatom 3:2.

- Postavio sam sebi cilj da ostanem pozitivan na terenu. Onda se desi nešto loše i opet sam "nestao" - istakao je Granit Džaka.

Dobar deo emisije posvećen je tom teškom porazu koji je Švajcarska doživela u osmini finala od Portugalije (6:1), a spominje se i situacija u kojoj su srpski novinari ušli u raspravu sa Džakom i Šaćirijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading