PROMENILI SU SELEKTORA, ALI I VOĐU! Brazil ima novog KAPITENA!

Autor:

Sport

25.03.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle kraha na Mundijalu u Kataru, nastavljaju se korenite promene u reprezentaciji Brazila.

PROMENILI SU SELEKTORA, ALI I VOĐU! Brazil ima novog KAPITENA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Brazila

Vezista Mančester junajteda Kazemiro izabran je za novog kapitena selekcije Brazila, saopštio je privremeni selektor "karioka" Ramon Menezes, a prenose britanski mediji.

Bivši igrač Reala je preuzeo kapitensku traku od Tijaga Silve, koji je odlučio da se povuče iz nacionalnog tima posle Svetskog prvenstva u Dohi.

- Postoje različita mišljenja, ali ja sam smatram da sam spreman za ovu dužnost. Zahvalan sam, jer sam dobio poverenje. Ako će pored mene još neko da bude kapiten, nemam problema sa tim, jer sam ja jedan od vođa ove selekcije. Nekoliko nas starijih igrača predvodi ekipu na terenu gde poštovanje mora da se zasluži - rekao je Kazemiro (31) na konferenciji za medije u Maroku.

Foto: Tanjug/AP

 

On je za reprezentaciju Brazila upisao 69 utakmica i šest puta bio strelac.

Selesao se u nedelju sastaje sa Marokom od 23 časa u prijateljskoj utakmici, a Kazemiro će prvi put kao kapiten izvesti saigrače na teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading