MIHIN SIN NAPUSTIO SRBIJU! Na leđima ranac i OBELEŽJA za koje se BORIO Siniša! Dušan sve OBJASNIO! (FOTO)

Autor:

Sport

25.03.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Litvaniju na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

MIHIN SIN NAPUSTIO SRBIJU! Na leđima ranac i OBELEŽJA za koje se BORIO Siniša! Dušan sve OBJASNIO! (FOTO)

Foto: Starsport

Dušan i Nikola nose Mihajlovićev dres

Bila je to prva utakmica Srbije pred svojim navijačima, od smrti proslavljenog asa, posle fijaska u Kataru, pa je pre početka iste i pobede Piksijevih "orlova" minutom ćutanja odata počast preminuloj legendi reprezentativnog fudbala i kasnije treneru Siniši Mihajloviću.

Njegov sin Dušan prisustvovao je utakmici na stadionu "Rajko Mitić", odakle je poneo lepe uspomene, pošto su čelnici FSS pokazali da nisu zaboravili legendarnog "bombardera. 

Ceo stadion je aplaudirao Mihinoj slici koja se nalaila na semaforu i video bimu. Aplaudirali su i reprezentativci Srbije i Litvanije, kao i 20.000 navijača.

Zato je Dušan Mihajlović punog srca napustio Srbiju i sa aerodroma "Nikola Tesla" vratio se u Italiju, ali je kod njega bio upečatljiv bio ranac sa obeležjima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

 

Naime, na njemu su bili grbovi naše države i Crvene zvezde, dve svetinje za koje se Miha borio tokom cele svoje blistave karijere.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra 2022. u 54. godini posle duge borbe sa leukemijom. On je sahranjen tri dana kasnije u Rimu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading