SUZE ZBOG SLAVNOG TOTIJA: Ikona Rome doživela dva OGROMNA RAZOČARANJA - prvo otac, pa žena!

Autor:

Sport

23.03.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolna ispovest legendarnog Italijana.

SUZE ZBOG SLAVNOG TOTIJA: Ikona Rome doživela dva OGROMNA RAZOČARANJA - prvo otac, pa žena!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni italijanski fudbaler Frančesko Toti (46) suočio se sa dva ogromna razočaranja u kratkom vremenskom periodu, usled čega je imao problema sa depresijom.

Legendi Rome je najpre preminuo otac posle borbe sa koronavirusom, a onda je usledio rastanak sa suprugom Ilari Blazi zbog preljube.

Preživeo sam težak period, prvo sam prestao da igram, a onda je moj otac umro od koronavirusa - počeo je Toti za "Marku", a potom je dodao:

 

 

Imao sam kovid 15 dana, bilo mi je jako loše. Međutim, moja žena, kada mi je bila najpotrebnija, nije bila tu. Nije tačno da sam ja prvi izdao. Rekao sam da neću da govorim o tome i nisam, ali sam pročitao previše laži u poslednje vreme. Deca su mi patila zbog toga - otkrio je Italijan.

Toti je raskid preboleo novom vezom, ovoga puta sa Naomi Boki, sa kojom je bio u prijateljskim odnosima do februara prošle godine.

Iz svega toga sam izašao zahvaljujući Naomi. Ona me je podigla iz mrtvih - ispričao je ranije as koji je celu 24-godišnju karijeru proveo na "Olimpiku" (619 utakmica, 250 golova).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading