ŠOK U SVETU FUDBALA: Čuveni igrač ZAVRŠIO KARIJERU!

Autor:

Sport

23.03.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani potez u 32. godini.

ŠOK U SVETU FUDBALA: Čuveni igrač ZAVRŠIO KARIJERU!

Foto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter

Bojan Krkić, čuveni fudbaler i iznadak Barselonine škole La Masija, odlučio je da završi karijeru u svojoj 32. godini života.

Krkić je bio najbolji strelac u istorji Barsine omladinske škole, a svi su ga videli kako zajedno sa Leom Mesijem "teroriše" protivničke odbrane, ali od Krkića nismo videli ni deo onoga što su mu predivđali.

Ipak, može se reći da je španski reprezentativac, koji je mogao da nastupa i za Srbiju, svoje najbolje dane imao baš u svom matičnom klubu, sa kojim je uspeo da osvoji tri La Lige, odnosno dve titule u Ligi šampiona.

Foto: Tanjug/AP

Bojan Krkić u dresu Stouka

Nakon toga je usledila selidba u Italiju, gde se okušao u dresu Rome i Milana, da bi posle kratko vreme proveo i na pozajmici u holandskom Ajaksu. Od 2014. do 2019. je nastupao za ekipu Stouka, ali je i odatle često bio slat na pozamice, u Majnc i u Alaveš. Svoju fudbalsku karijeru je završio van Evrope, pošto je igrao u Montrealu, odnosno u Visel Kobeu, gde je i odlučio da "okači patike o klin".

Krkić je samo jednom nastupio za reprezentaciju Španije, i to u prijateljskoj utakmici protiv Jermenije, davne 2008. godine. Odlučio se za "crvenu furiju" pored "orlova", što se ispostavilo kao velika greška.


Sada će se posvetiti privatnom biznisu zajedno sa bivšim saigračem iz Barselone i asom kakav je Andres Inijesta. Otvorili su firmu koja proizvodi skupe bicikle za brdske staze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading