NAVIJAČKI SVET U TRANSU! "Delije" završile na RIMSKOM derbiju, ŽESTOK udarac na ultrase Rome! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice Lacija iskoristile su priliku koja im se ukazala i došle su u centar pažnje javnosti.

NAVIJAČKI SVET U TRANSU! "Delije" završile na RIMSKOM derbiju, ŽESTOK udarac na ultrase Rome! (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Delije na večitom derbiju

U nedelju je odigran još jedan rimski derbi u kom je Lacio savladao Romu rezultatom 1:0.

Susret je obeležila velika tenzija, čak tri crvena kartona i pogodak Matije Zakanjija u 65. minutu kojim su nebesko plavi stigli do trijumfa.

Pored dešavanja na terenu bilo je jako zanimljivo i na tribinama gde su, neočekivano, svoje mesto našle i "delije". Ultrasi Lacija napravili su zanimljivu koreografiju kojom su pecnuli navijače Rome. Podsetimo, grupa "Fedayn", jedna od bolje pozicioniranih na tribini Rome, doživela je pravu bruku u navijačkom svetu kada su im "delije" otele zastave prilikom jedne akcije.

Poniženi su navijači Rome usred Italije, a ultrasi Lacija rešili su da se sete ovog događaja, pa su "delije" završile na njihovoj koreografiji za ovaj gradski derbi. Oni su predstavili navijače Zvezde prerušene u žbunje i ta "šetalica" izazvala je puno pažnje u javnosti.

 

 

 

 

Fotografije i video snimci postali su viralni i jako popularni, posebno u navijačkom svetu, a skoro svi su oduševljeni ovom koreografijom.

Što se tiče samih klubova, Lacio je sa ova tri boda u velikom derbiju stigao do drugog mesta na tabeli Serije A tako što je preskočio Inter i sada ima 52 boda, dva više od "nero-azura". Roma je trenutno na petom mestu sa 47 osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading