NEMA PREDAJE: Crvena zvezda ne odustaje od TOP 8!

Autor:

Sport

22.03.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Igramo protiv ekipe koja je najbolja u napadu i najbolja u asistencijama. Izuzetna napadačka ekipa, imaju izuzetan talenat, atlete su."

NEMA PREDAJE: Crvena zvezda ne odustaje od TOP 8!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović izneo je svoja očekivanja od susreta sa Baskonijom u 30. kolu Evrolige (četvrtak 19.00).

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

- Teška utakmica, igramo protiv ekipe koja je najbolja u napadu i najbolja u asistencijama. Izuzetna napadačka ekipa, imaju izuzetan talenat, atlete su... Zaista vrlo, vrlo efikasna ekipa i protiv nje moramo da igramo izuzetno dobru odbranu. To će biti veoma teško, ali mi svaku utakmicu igramo da dobijemo - rekao je Ivanović i dao informaciju o zdravstvenom biltenu tima:

- Zdravstveno stanje je dobro. Mislim da će i Nemanja i Ognjen moći da igraju.

Ivanović je najveće uspehe u karijeri beležio u Vitoriji.

- Bio sam tamo mnogo godina, to je moj klub i grad, i sve... Oni svake godine menjaju igrače, dovode za Evropu nepoznate sa puno talenta. Igraju izuzetno modernu košarku. Treneri se menjaju, filozofija ostaje ista - istakao je Ivanović.

Ovaj meč je za španskog predstavnika veoma važan s obzirom na to da su na osmom mestu.

- Ne gledam druge, nego nas, dok god budemo imali šanse, iako su male, male, male, pokušaćemo sve da uradimo da budu velike - smatra Ivanović koji je objasnio kako dobiti Baskoniju:

- Da bismo dobili Baskoniju pre svega moramo da igramo odbranu, a ne napad. U napadu ćemo mi nekako već naći rešenje, ali ako ne branimo tu ekipu biće veoma teško.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading