OTIŠAO U TERETANU I DOBIO POLNO PRENOSIVU BOLEST: Evo zašto treba da pazite na peškir koji koristite u teretani

Autor:

Svet

22.03.2023

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požalio se na natečeno oko, mislio da je alergija, a onda otkrio da je inficiran hlamidijom.

OTIŠAO U TERETANU I DOBIO POLNO PRENOSIVU BOLEST: Evo zašto treba da pazite na peškir koji koristite u teretani

Foto: pixabay.com

Dečko po imenu Džejden, koji je na TikToku upisan kao @grinni45, objasnio je da su ga fanovi naterali da ode kod lekara, nakon što je objavio ranije video snimke na mreži na kojima je njegovo oko crveno i natečeno. Ono što je mislio da je obična iritacija i alergijska reakcija ispostavilo se kao nešto mnogo ozbiljnije. 

 

 

Kada je otišao kod lekara, ispostavilo se da je uzrok sasvim drugi. Oko je pokazalo simptome infekcije hlamidijom, bakterijom koja izaziva venerične bolesti, piše NajŽena

Ono što je bilo pravo iznenađenje, je činjenica da se zarazio u teretani, samo zbog toga što je neko bez donjeg veša vežbao na spravi na koju je on spustio svoj peškir.

Ovom influenseru upravo je lekar objasnio da je bilo dovoljno je bilo da stavi svoj peškir na opremu na kojoj je sedeo neko ko nije nosio donji veš. Kada je peškirom obrisao oznojeno lice, bakterije su mu otišle pravo u oko.

Nakon što je saznao da je dobio hlamidiju u teretani, Džejden je pričao otvoreno o tome šta misli o osobi koja hoda okolo bez gaćica i širi klice.

Iz ovog primera vidimo da nikada ne trebamo da koristimo isti peškir za sprave i za brisanje lica, piše NajŽena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading