MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Sramotan NAPAD Hrvata na Nikolu Jokića!

Autor:

Sport

22.03.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorostas iz Sombora je udarna tema u komšiluku.

MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN: Sramotan NAPAD Hrvata na Nikolu Jokića!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Srpski centar Nikola Jokić igra još jednu fenomenalnu sezonu, ali prema pisanju "Index-a" ne zaslužuje da po treći put u nizu ponese MVP priznanje.

Hrvati su uvereni da će as Denvera "izvisiti", navodi se u kolumni na pomenutom portalu.

- Srpski centar ne samo da više nije ubedljivi favorit, već je i na rang listi na zvaničnom sajtu NBA izgubio prvo mesto od Džoela Embiida, koji je u protekle dve sezone završio na drugom mestu. Na trećem mestu je Janis Adetokumbo, koji je pre Jokića bio dva puta MVP, ali je iz sličnih razloga izgubio treću uzastopnu titulu, zbog čega će Džoker najverovatnije ostati bez nje.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Zakuvala se MVP trka - Embid ili Jokić?

Ostale su još tri nedelje do kraja regularnog dela sezone, većina klubova ima još 10 ili12 utakmica u kojima će se odlučivati ova trka. Upravo tada pada odluka ko će dobiti najviše glasova, jer su ovi mečevi kao presudni, kako po pojedinačnim nastupima pomenutih košarkaša, tako i po uspehu njihovih ekipa - napisao je "Index.hr".

Podsetimo, Somborac beleži prosek od 24,7 poena, 11,9 skokova i 9,9 asistencija po utakmici, a Nagetsi i dalje zauzimaju lidersku poziciju na Zapadu sa učinkom 48-24.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading