OSMESI, PODRŠKA I DOBRA ATMOSFERA! Džajić posetio "orlove", Piksijev komentar sve NASMEJAO do suza! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je zanimljivo na treningu reprezentacije.

OSMESI, PODRŠKA I DOBRA ATMOSFERA! Džajić posetio "orlove", Piksijev komentar sve NASMEJAO do suza! (VIDEO)

Foto: FSS

Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se kako bi krenula u pohod ka Evropskom prvenstvu.

Prve dve utakmice kvalifikacija "orlovi" će igrati protiv Litvanije u Beogradu (24. mart, 20.45) i Crne Gore u Podgorici (27. mart, 20.45), a pred ove mečeve reprezentativce je na treningu posetio novi predsednik FSS-a, Dragan Džajić i poslao im moćnu poruku.

- Moja lična želja je da odemo na Evropsko prvenstvo. Ako odemo, onda možemo da razmišljamo o nekim drugim stvarima. Drago mi je da smo se ovako zbližili, biće vremena i za razgovore individualne. Imate vi ovde vaš stručni štab, ali kažem vam, bilo bi lepo i za ovu zemlju i za vas lično da nešto napravimo, malo više nego što je sad slučaj ovde u Srbiji. Ne smemo dozvoliti da Hrvatska, Slovenija i ove druge zemlje budu negde ispred nas. Za to nema razloga, mislim da imamo bolje igrače i, postepeno, niti ja imam čarobni štapić, niti vi svi kao igrači možete odjednom, ali treba da se potrudimo i da uradimo sve bolje makar za nijansu nego što je bilo do sada u Srbiji. Ništa, želim vam sreću i da pobeđujemo ako možemo. Hvala vam - rekao je Džajić igračima koji su ga pozdravili aplauzom, a selektor Dragan Stojković Piksi na ove reči je reagovao u svom stilu:

- Hoćeš sad malo da...? - rekao je Piksi novom predsedniku misleći na to da Džajić igračima demonstrira svoje znanje sa loptom u nogama i tako nasmejao sve prisutne do suza. 

 

 

Podsetimo, naš nacionalni tim nikada nije učestvovao na Evropskom prvenstvu pod imenom Srbija, a poslednji put na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta našli smo se 2000. godine kao Jugoslavija i stigli smo do četvrtfina gde nas je Holandija savladala sa 6:1.

Selektor Dragan Stojković Piksi nas je na ovom Evropskom šampionatu predvodio sa kapitenskom trakom oko ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading