DETONACIJA U KOMŠILUKU! Hrvat u CENTRU PAŽNJE, odluka koju su "kockasti" ČEKALI!

Autor:

Sport

18.03.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego zanimljive vesti stižu iz tamošnjeg Saveza.

DETONACIJA U KOMŠILUKU! Hrvat u CENTRU PAŽNJE, odluka koju su "kockasti" ČEKALI!

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić i Luka Modrić

Fudbalska reprezentacija Hrvatske već neko vreme pruža sjajne partije, a jedan od najzaslužnijih za tako nešto je selektor Zlatko Dalić.

Dalić je vodio ovu selekciju do srebra i bronze na Mundijalima, a sada je potpisao novi ugovor i ostaće na svojoj poziciji do završetka ciklusa koji uključuje Svetsko prvenstvo 2026. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

 

- Zlatko Dalić je ispunio apsolutno sve ciljeve koji su pred njega postavljeni u ovih pet i po godina, a pritom je u Rusiji i Kataru napravio dva veličanstvena dostignuća i predvodio Hrvatsku do srebrne i bronzane medalje, čime je postao naš najuspešniji selektor u istoriji. Zato mi je izuzetno zadovoljstvo što smo se dogovorili oko nastavka saradnje koja je do sada bila apsolutno briljantna - rekao je predsednik HNS-a Marijan Kustić.

Zadovoljstvo nije krio ni sam Dalić koji će uskoro oboriti rekord Miroslava Ćira Blaževića. Legendarni stručnjak Hrvatsku je predvodio na 72 utakmice, dok je Dalić za sada na 70.

Zahvaljujem predsedniku Kustiću i celom HNS-u na velikom poverenju, kao i podršci koju imam u radu s reprezentacijom. Puno sam puta istakao kako je ovaj posao najveća čast i najveće zadovoljstvo koje mogu imati kao trener te se istinski radujem budućnosti s hrvatskom reprezentacijom. Bez obzira što smo već postigli čudesne uspehe, imam veliku strast i ambiciju da nastavim rad sa Hrvatskom i smatram da je pred nama još puno sjajnih izazova - rekao je Dalić.

Hrvatsku sada očekuju utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcija Velsa i Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading