HRVAT NAPRAVIO SKANDAL! Oštro UDARIO na FIFA, poslao pismo koje je ŠOKIRALO planetu!

Autor:

Sport

28.02.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatko Dalić našao se u centru pažnje.

HRVAT NAPRAVIO SKANDAL! Oštro UDARIO na FIFA, poslao pismo koje je ŠOKIRALO planetu!

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić i Luka Modrić

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, Zlatko Dalić, šokirao je planetu.

On je odbio da učestvuje u glasanju za najboljeg igrača planeti u organizaciji FIFA a zatim je u pismu koje je preko Hrvatskog nogometnog Saveza podelio javnosti priznao da namerno nije glasao.

Razočaran sam odnosom FIFA prema reprezentaciji Hrvatske jer smatram da smo zaslužili veće poštovanje za rezultate koje smo proteklih godina postigli. Jedina smo reprezentacija koja je prošle godine bila među četiri na Svetskom prvenstvu i četiri najbokje u Ligi nacija - rekao je Dalić, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatko Dalić

 

- Među pet predloženih trenera koje redom izuzetno cenim su tri selektora, ali niti jedan od njih nije izborio i finalni turnir Lige nacija i medalju na SP-u. Uz veliko poštovanje prema uspehu Maroka i njihovom selektoru, u dva međusobna susreta Hrvatska ima remi i pobedu u utakmici za bronzu.

Takođe, dodao je i da na listi od 14 kandidata za najboljeg igrača sveta bio samo Modrić, pa se zapitao gde su Mateo Kovačić i Joško Gvardiol, odnosno zašto Dominik Livaković nije bio ni među pet kandidata za najboljeg golmana sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading