ZASLUŽIO JE I VIŠE! FIFA odala POSEBNU POČAST Siniši Mihajloviću!

Autor:

Sport

28.02.2023

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đani Infantino izašao je ispred Svetske fudbalske federacije i jakim rečima se setio legendarnog srpskog trenera.

ZASLUŽIO JE I VIŠE! FIFA odala POSEBNU POČAST Siniši Mihajloviću!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović preminuo je u decembru prošle godine i njegova smrt potresla je čitavu planetu.

Mihajlović je izgubio treću bitku sa leukemijom, te je ostavio mnoge u žalosti. Sada je i predsednik FIFA, Đani Infantino, rešio da mu oda posebnu počast na ceremoniji dodele nagrade "THE BEST" u Parizu.

Fudbal je radost, fudbal je sreća, ali u godini koja je upravo završena bilo je i tužnih trenutaka. Izgubili smo Sinišu Mihajlovića i Đanluku Vijalija, koje pamtimo po osmehu i hrabrosti. A onda i Kralja, Pelea. Pele je fudbal, nedostaje nam mnogo, ali je veča i uvek sa nama - poručio je Infantino.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đani Infantino

 

Nema sumnje da je ovo velika počast, ali, takođe, Siniša je zaslužio i mnogo više od Svetske fudbalske organizacije. Što se samog Infantina tiče, on je i u decembru među prvima izjavio saučešće porodici Siniše Mihajlovića.

Sa najdubljom tugom primio sam vest o smrti Siniše Mihajlovića, jednog od najslavnijih fudbalera i trenera Srbije. Na terenu su njegovi slobodni udarci bili oličenje strasti i posvećenosti lepoti igre na koju su ostavili trajan utisak u svetu sporta, i njegova smrt je veliki gubitak za sve nas. Njegovoj porodici i najmilijima izražavamo saučešće u ovom teškom trenutku - poručio je Infantino tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading