HRVATI ODUŠEVLJENI! Piksi jednim potezom KUPIO komšije za sva vremena!

Autor:

Sport

28.02.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima selektor Srbije svog favorita i on se nalazi među "kockastima".

HRVATI ODUŠEVLJENI! Piksi jednim potezom KUPIO komšije za sva vremena!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, našao je način da oduševi hrvatsku javnost. 

Stojković se našao u centru pažnje tamošnje javnosti kada je isplivalo za koga su sve glasali selektori i kapiteni reprezentacija u izboru FIFA za najboljeg igrača sveta.

Lionel Mesi osvojio je titulu ispred Kilijana Mbapea i Karima Benzeme, a selektor "orlova" je jedan bod dao i Hrvatu, Luki Modriću. Piksi je pet poena dao Mesiju, tri Mbapeu i jedan Modriću te je jasno stavio do znanja koliko ceni hrvatskog fudbalera.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić

 

Što se Tadića tiče on je prva dva igrača isto rasporedio - Mesi je dobio pet, a Mbape tri boda, dok je Karim Benzema osvojio jedan.

Interesantno je i to da je Mesi, najbolji fudbaler planete, Nejmara stavio na prvo mesto, Mbapea kao drugoplasiranog, dok mu je Benzema na trećem mestu, međutim pošto se Francuz naljutio - nije ni došao na ceremoniju!

Najbolji tim fudbalera u izboru FIFA čine: Tibo Kurtoa, Ašraf Hakimi, Virdžil van Dajk, Žoao Kanselo, Kevin de Brujne, Karlos Kazemiro, Luka Modrić, Lionel Mesi, Karim Benzema, Kilijan Embape i Erling Haland.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading