NLO IZNAD SANKT PETERBURGA? Podignuta borbena avijacija, zatvoren vazdušni prostor u krugu od 200 kilometara

Autor:

Svet

28.02.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Aerodrom u Sankt-Peterburgu privremeno je obustavio sve letove.

NLO IZNAD SANKT PETERBURGA? Podignuta borbena avijacija, zatvoren vazdušni prostor u krugu od 200 kilometara

Foto: Shutterstock

Ruski aerodrom Pulkovo u Sankt-Peterburgu privremeno je obustavio sve letove u utorak, objavile su gradske vlasti na svom Telegram kanalu. Državna novinska agencija TASS saopštila je da je će vazdušni prostor u krugu od 200 kilometara biti zatvoren do 10 sati po našem vremenu.

Rojters izveštava da su se brojni ruski domaći letovi koji su išli za Sankt-Peterburg danas bili vraćeni. Najmanje pet aviona na putu iz glavnog grada Moskve za Sankt-Peterburg vraćeno je nazad prema Moskvi nakon što su neko vreme kružili u vazduhu.

Vlasti do sada nisu objavljen razlog obustave letova. Ruska novinska stranica Baza objavila je da je na nebu viđen neidentifikovani leteći objekat, nakon čega je podignuta borbena avijacija , ali Rojters nije mogao da potvrdi tačnost te informacije.

Državna novinska agencija TASS saopštila je da je vazdušni prostor u krugu od 200 kilometara (124 milje) od Pulkova zatvoren do 13.20 po lokalnom vremenu, pozivajući se na neimenovani izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading