PROLEĆNA PREMIJERA JE UVEK TEŠKA: Tvrdojevac sa dosta novih igrača dočekuje Sovljak!

Autor:

Sport

18.03.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi meč posle pauze zna da bude težak.

PROLEĆNA PREMIJERA JE UVEK TEŠKA: Tvrdojevac sa dosta novih igrača dočekuje Sovljak!

Foto: FK Tvrdojevac

U okviru prolećne premijere Međuopštinske lige Kolubara (grupa Istok) u Tvrdojevcu će istoimena ekipa dočekati sastav Sovljaka

Republika

Nedeljni domaćin je u prethodnih nekoliko godina bio redovan član Kolubarske okružne lige, ali su prošle sezone morali da se pomire sa prelaskom u međuopštinsku ligu. Tada su odmah mogli da se ekspreno vrate, ali im to nije pošlo za nogom, u trenutnoj takmičarskoj godini ne stoje baš najbolje. Tvrdojevac je zimsku pauzu proveo bez bodova na poslednjoj poziciji na tabeli i očekuje ih jako težak zadatak u nastavku prvenstva. 

Fenjeraš na tabeli će u nedelju ugostiti drugoplasirani Sovljak, jedan od glavnih kandidata pored jesenjeg prvaka za plasman u viši rang. Dugogodišnji član okružnog ranga je jednu sezonu proveo i u zoni, ali se posle jedne godine vratio u niži rang. Tokom priprema drugoplasirani tim međuopštinskog ranga upisao je tri pobede i samo jedan poraz uz gol razliku 12:5. 

Trener Željko Petrović je povodom prolećne premijere za naš portal poručio:

- Tokom priprema su svi igrači dobili šansu i sada se može reći da već znam startnih 11 za nedelju. Naš predstojeći rival se najviše pojačao tokom zimskog prelaznog roka, situacija u kojoj se nalaze nije baš najbolja, ali ih ne treba podceniti. Svi igrači su zdravi i spremni za meč, pozivam sve naše navijače da dođu i podrže naš tim koji sjajnim igrama to i zaslužuje. 

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom Sovljaka koji je tada bio i domaćin meča rezultatom 6:0.

Tvrdojevac - Sovljak

Nedelja, 19. mart od 14.30

Teren u Tvrdojevcu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading