LEGENDE NEMAJU DILEMU: Evo ko će OSVOJITI Ligu šampiona!

Autor:

Sport

16.03.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Jugović i Darko Kovačević imaju istog favorita.

LEGENDE NEMAJU DILEMU: Evo ko će OSVOJITI Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Nakon duela koji su odigrani u sredu, saznali smo imena svih osam ekipa koji će se naći u žrebu za četvrtfinale Lige šampiona i nastaviti pohod na osvajanje "ušatog".

Među osam timova koji željno iščekuju žreb u Nionu, koji je na programu u petak u 12 časova, nalaze se čak tri italijanska tima - InterMilan i Napoli.

Čini se da je ovo godina preokreta za timove iz Serije A, a predvodnik novog talasa je fantastični tim Napolija, najveće iznenađenje u Evropi ove sezone. Tim Lućana Spaletija je već na pragu osvajanja domaćeg prvenstva, a nakon rutinske pobede u dvomeču sa Ajntrahtom, nalaze se među osam timova preostalih u takmičenju koje nikada nisu osvajali.

Foto: Tanjug/AP

Kviča Kvaratskelija je vođa Napolija ove sezone

I pored toga što su relativno neiskusni u poređenju sa ostalim timovima, tim sa juga Italije svakako ima čemu da se nada u završnici Lige šampiona, a takvo mišljenje deli i Vladimir Jugović, koji je u razgovoru za portal "Republika" istakao da Napolitanci imaju drugačiju igru od ostalih.

- Ne pratim mnogo Ligu šampiona u poslednje vreme, ali sam video da su tri italijanska kluba prošla dalje. Drago mi je zbog toga. Verujem da će u nastavku takmičenja biti dosta iznenađenja. Posebno mi se sviđa Napoli kako igra. Može se reći da imaju drugačiju igru od ostalih tako da ću navijati za njih da osvoje trofej - istakao je Jugović, nekadašnji šampion Evrope sa Crvenom zvezdom i Juventusom.

Foto: www.profimedia.rs

Vladimir Jugović u dresu reprezentacije

Sa njim se slaže i Darko Kovačević, koji je za naš portal istakao da veruje da tim Lućana Spaletija može da napravi nestvaran podvig ove godine.

- Pokazalo se da je Napoli dominantan u seriji A, što se prenelo i na Ligu šampiona. Igraju odlično ove sezone, mnogo bolje od ostalih, verujem da će osvojiti trofej u Evropi - rekao je Kovačević.

Foto: www.profimedia.rs

Darko Kovačević u dresu Juventusa

Na žrebu će se osim tri italijanska tima naći i Mančester siti, Čelsi, Bajern Minhen, Real Madrid i Benfika.

Titulu brani Real, koji je prošle godine u finalu bio bolji od Liverpula sa 1:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading