NAJAVIO ŠOK U LIGI ŠAMPIONA: Trener Ajntrahta priziva SENZACIJU!

Autor:

Sport

14.03.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To bi bio jedan od najvećih preokreta u elitnom takmičenju.

NAJAVIO ŠOK U LIGI ŠAMPIONA: Trener Ajntrahta priziva SENZACIJU!

Foto: Tanjug/AP

Oliver Glazner

Trener fudbalera Ajntrahta Oliver Glazner izjavio je večeras da njegov klub može da izbori plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Ajntraht će sutra gostovati Napoliju u revanš meču osmine finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Napoli je u prvom meču slavio 2:0.

- Možemo da se plasiramo u četvrtfinale LŠ. To je bilo samo prvo poluvreme. Analizirali smo prvi meč i daćemo sve od sebe u revanšu - rekao je Glazner, preneo je zvanični sajt nemačkog kluba.

Glazner na ovom meču neće moći da računa na Renala Kolo-Muanija i Jaspera Lindstroma.

- U prvoj utakmici nismo mogli da pronađemo brzinu, sutra moramo da izbegnemo tu vrstu greške. Iako ćemo biti oslabljeni u našem timu imamo druge igrače, koji će biti sposobni da postignu gol - rekao je trener Ajntrahta.

Nemački klub neće imati podršku navijača u Napulju, jer su italijanske vlasti zabranile prodaju ulaznica pristalicama Ajntrahta.

- Bilo bi lepo da imamo naše navijače, ali mi smo koncentrisani na meč i na ono što može da utiče na ovaj meč - zaključio je Glazner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading