NIŠTA OD SPEKTAKLA: Budući šampion ZABRANIO prisustvo NAVIJAČA!

Autor:

Sport

14.03.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim povodom oglasio se i prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin.

NIŠTA OD SPEKTAKLA: Budući šampion ZABRANIO prisustvo NAVIJAČA!

Foto: Starsport

Ajntraht će u sredu od 21.00 u Napulju pokušati da nadoknadi dva gola zaostatka u duelu sa, po svemu sudeći budućim prvakom Italije, Napolijem u osmini finala Lige šampiona bez nekoliko važnih igrača, ali i bez podrške uvek vatrenih navijača.

 

 

Lokalne vlasti Napulja izrekle su pre dva dana zabranu dolaska navijačima Ajntrahta u Napulj i stadion "Dijego Maradona". Zabrana se odnosi na sve one koji imaju prijavljen boravak u Frankfurtu.

Advokati nemačkog kluba uspeli su da na sudu ospore prvu odluku prefekta Napulja Klaudija Palobe kojom je bila zabranjena prodaja ulaznica gostujućim navijačima.

Međutim, stigla je i nova Palobina odluka - ulaz na utakmicu biće zabranjen samo navijačima koji imaju prijavljeno mesto boravka u Frankfurtu. A s obzirom da je iz samog Frankfurta prava baza navijača Ajntrahta praktično svih 2.700 navijača koji bi došli zapravo ne bi mogli da kupe karte.

Tim povodom oglasio se i prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin.

- Jednostavno je - moraćemo da promene pravila. Nije dobro ako italijanske vlasti odluče da nemački navijači ne mogu da dođu na utakmicu. To ne može da se toleriše. Hitno moramo da uradimo nešto jer je ova odluka potpuno pogrešna. Moramo da imamo mogućnost da u ovakvim situacijama kažemo - ako se nešto ovako desi onda nećete ni igrati tu - poručio je Čeferin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading