ŠOK NA ENFILDU: Stefan Bajčetić ZAVRŠIO sezonu zbog povrede!

Autor:

Sport

16.03.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler ima problem sa primicačem.

ŠOK NA ENFILDU: Stefan Bajčetić ZAVRŠIO sezonu zbog povrede!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić dobija žuti karton

Mladi vezista Liverpula Stefan Bajčetić zbog povrede neće moći da igra do kraja sezone, što predstavlja veliki udarac za Jirgena Klopa i njegov tim.

Bajčetića nismo videli na revanš meču osmine finala Lige šampiona, gde je Liverpul poražen u Madridu od Reala, a sada je jasno i zbog čega, jer je mladi igrač na društvenim mrežama obelodanio kako stoje stvari.

- Nažalost, doživeo sam povredu koja će me držati van terena do kraja sezone. Veoma je težko reći zbogom ovoj sjajnoj sezoni za mene, ali razumem da je sve to deo fudbala i da će me učiniti mentalno i fizički jačim. Želim da se zahvalim svim Redsima na podršci tokom sezone i uverevam vas da ću dati sve od sebe da se vratim jači nego ikad - poručio je Bajčetić.

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić i Endi Robertson

Jirgen Klop je pred meč sa Realom poručio da Bajčetić ima problema sa povredom primicača, a čini se da je u pitanju oozbiljniji problem.

Bajčetić je ove sezone debitovao u dresu kluba sa Enfilda, a na 19 utakmica postigao je jedan gol.

Podsetimo, igrač Liverpula se našao na spisku španske reprezentacije, tako da će u budućnosti nastupati za "crvenu furiju", a ne za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading