Tragedija Liverpula posle SEDMICE protiv Mančestera!

Autor:

Sport

11.03.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša uvertira ostrvskog velikana za gostovanje "kraljevskom klubu".

Tragedija Liverpula posle SEDMICE protiv Mančestera!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje Mohameda Salaha

Fudbaleri Liverpula doživeli su bolan poraz od Bornmuta na stadionu "Vitaliti" minimalnim rezultatom 1:0 (1:0) u okviru 27. kola Premijer lige.

Pobedonosni gol za domaćina delo je Danca Filipa Bilinga, koji je mrežu Alisonovog gola zatresao u 28. minutu utakmice. "Redsi" su dali sve od sebe da dođu do izjednačenja, ali bezuspešno.

Gosti su imali terensku inicijativu i brojne šanse, a najbolju je propustio Mohamed Salah, koji nije uspeo da realizuje penal u 69. minutu meča.

Izveštaj utakmice možete pogledati OVDE.

Na taj način, izabranici menadžera Jirgena Klopa "poništili" su veličanstvenu "sedmicu" protiv Mančester junajteda i zakomplikovali su život u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Četvrtoplasirani Totenhem je zadržao tri boda viška u odnosu na Liverpul, dok je Bornmut zabeležio ključne poene za bez sa dna tabele.

Engleski velikan u sredu gostuje Real Madridu u revanš meču osmine finala elitnog takmičenja, koji predstavlja formalnost posle "petarde" na stadionu "Enfild" - 2:5.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading