NAVIJAČICA PONIZILA SALAHA: "Ti si BESRAMAN, to je bilo previše!" (VIDEO)

Autor:

Sport

07.03.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Liverpula na udaru navijača.

NAVIJAČICA PONIZILA SALAHA: "Ti si BESRAMAN, to je bilo previše!" (VIDEO)

Foto: Twitter/Printcreen/Afolayan_royal

Muslimanka napala Salaha

Fudbaleri Liverpula deklasirali su u nedelju na Enfildu velikog rivala Mančester junajted (7:0) u najvećem derbiju Premijer lige, čime su se makar delimično iskupili svojim navijačima za jako lošu sezonu.

Najbolji igrač meča je bio Mohamed Salah, krilni napadač "redsa", koji je postigao dva gola na utakmici, a upisao je i dve asistencije u najubedljivijem porazu Junajteda u susretima sa gradskim rivalom.

Ipak, i pored toga što je odigrao maestralno, Egipćanin je razbesneo jednu nigerijsku navijačicu, koja je u hidžabu preko TV-a pratila duel na Enfildu.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio snimak kako ta navijačica ljutito napada Salaha, a sada je jasno i zašto. Ona ga je optužila da nije dobar musliman, jer zajedno sa ostalim igračim domaće ekipe ponižava protivnika na terenu.

- Vi ste besramni jer ste pobedili Junajted 7:0. To je bilo previše. Trebalo je da završite sa 3:0 i svakako bi osvojili ta tri boda - razočarana je bila navijačica iz Nigerije.

Najviše se razočarala u Salaha.

- A ti Salah... Nas u islamu uče da volimo jedni druge i trebalo je tako da se ponašaš protiv Junajteda, a ne da im daš dva gola - poručila je ona.

Podsetimo, Liverpul je sedmicom ispratio svog najvećeg rivala sa stadiona, a posle sjajne partije, Salah je stigao do broja od 11 golova u sezoni, uz sedam zabeleženih asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading