ŠOK! Ko je ovo očekivao? Pravio šou u Srbiji, pa Rusima otkrio NESTVARNU ISTINU: Otac mi radi u TAJNOJ SLUŽBI, trebao sam u politiku, ali...

Autor:

Sport

16.03.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista više nego zanimljiva ličnost.

ŠOK! Ko je ovo očekivao? Pravio šou u Srbiji, pa Rusima otkrio NESTVARNU ISTINU: Otac mi radi u TAJNOJ SLUŽBI, trebao sam u politiku, ali...

Foto: Starsport

Maki Banjak okružen igračima Zvezde

Sećate li se Makija Banjaka?

U Partizan je došao na velika vrata iz ljubljanske Olimpije, a s obzirom na to da je prošao akademiju Barselone i da je važio za jednog od najvećih talenata Kameruna, očekivalo se da će biti ozbiljno pojačanje.

Na kraju, tek 18 utakmica za crno-bele i transfer u Kairat za koji je dao gol protiv Crvene zvezde, a umesto po igrama Banjak će ostati upamćen kao igrač koji se oglušio o disciplinu i napravio šou kada nije želeo da uđe u igru na večitom derbiju, pa je rastanak sa klubom iz Humske brzo došao.

Republika

Foto: Starsport

Maki Banjak

 

Sada je Banjak član novoosnovanog ruskog kluba Pari NN iz Novgoroda, a tamošnjim medijima otkrio je nestvarnu istinu. Naime, njemu otac radi u tajnoj službi Kameruna, a i on sam je trebao u politiku...

Moja majka ne radi, a otac je analitičar u CRU, lokanoj specijalnoj službi. Kao dete i ja sam hteo da se bavim politikom, ali sam pratio stope starijeg brata i zainteresovao se za fudbal. Sećam se da smo igrali čak i na kiši i po pesku, bosonogi - prisetio se Banjak, pa dodao:

- Imam petoro braće i sestara, a braća mi igraju fudba, Jedan je sada u Nemačkoj, jedan je igrao u Srbiji, a počeli smo u Akademiji Samjuela Etoa.

Zaista, ovo niko nije mogao da očekuje od nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading