DETONACIJA - PARTIZAN PRONAŠAO NAPADAČA: Novi Sadik STIŽE u Humsku?!

Autor:

Sport

13.03.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, crno-beli naciljali veliko letnje pojačanje.

DETONACIJA - PARTIZAN PRONAŠAO NAPADAČA: Novi Sadik STIŽE u Humsku?!

Foto: Starsport

Umar Sadik u dresu Partizana

Nigerijski napadač Etiosa Igodaro nalazi se na meti Partizana, prenose mediji na "crnom kontinentu". Crno-beli žele da se pojačaju na poziciji "devet" po oprobanom receptu, pošto je njegov sunarodnik Umar Sadik ostavio više nego dobar utisak u Humskoj, pre nego što je prodat španskoj Almeriji.

Igodaro poseduje interesantno srednje ime "Godspauer", što u bukvalnom prevodu znači "božija snaga", a specijalizovani sajt "Transfermarkt" njegovu vrednost procenio je na 250 hiljada evra.

Centarfor visok 181 centimetar karijeru je sa uspehom gradio u Južnoj Africi. Najpre je minule sezone postigao devet golova u dresu Pretorije u drugoj ligi, da bi se ove u elitnom rangu sedam puta upisao među strelce na 18 mečeva koliko je odigrao za Čipa junajted.

 

 

Igodaro, koji je karijeru počeo u Abudži u domovini, u junu puni 22 godine, a sa uspehom može da pokriva i mesto desnog krila. Da li će, i pod kojim uslovima, pojačati redove "parnog valjka", videćemo do početka letnjeg prelaznog roka, a trener Igor Duljaj od golgetera trenutno na raspolaganju ima Rikarda Gomeša i Andriju Pavlovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
KLOSARI JOS LI STE TU

13.03.2023 21:42

KOJA spinovanja BAGRE. NAPOLJE BRE OLOSI