JUNAJTED TROŠI 120 MILIONA NA NAPADAČA: U Mančester stiže najveći TRAGIČAR 2022. godine!

Autor:

Sport

16.03.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje je da li će navijači "crvenih đavola" biti zadovoljni ovim pojačanjem.

JUNAJTED TROŠI 120 MILIONA NA NAPADAČA: U Mančester stiže najveći TRAGIČAR 2022. godine!

Foto: Tanjug/AP

Sa izuzetkom lošeg početka sezone, kao i blamaže na Enfildu kada su od Liverpula poraženi sa 7:0, fudbaleri Mančester junajteda iza sebe imaju dobru sezonu za sada, što njihovim navijačima uliva poverenje pred naredne godine da će ponovo videti onaj stari Junajted.

Ipak, svi u klubu su svesni da je ovom timu pod hitno potreban napadač. Entoni Marsijal je pola sezone van terena, Vut Veghorst je tu na pozajmici, a i nije kvalitet za prvog napadača "đavola", tako da prinudno na tom mestu vrlo često igra Markus Rašford, koji je po vokaciji levo krilo.

Sada su se u upravi Junajteda odlučili da je konačno vreme da krenu u lov na ofanzivne igrače, a čini se da je izbor pao na Randala Koloa Muanija, fudbalera Ajntrahta iz Frankfurta.

Kolo Muani je ove sezone jedan od najboljih igrača Bundeslige, postigao je 11 golova i upisao je deset asistencija za tim iz Frankfurta, pa je jasno zašto je na sebe privukao pažnju najvećih klubova.

Ipak, čini se da je 120 miliona, koliko je Mančester spreman da ponudi, mnogo i za igrača svetske klase, a kamoli za Muanija, koji se i dalje nije dokazao na najvišem nivou. Videćemo da li će do dogovora doći, ili će se tim iz Mančestera okrenuti drugim potencijalnim opcijama, u koje su se ubrajali i Hari Kejn, odnosno VIktor Osimen.

Podsetimo, Kolo Muani je bio deo reprezentacije Francuske koja je na Svetskom prvenstvu u Kataru osvojila srebro, nakon poraza u finalu od Argentine. I pored svoje dobre partije u finalnom meču, napadač Ajntrahta će ostati upamćen kao tragičar duela, pošto je u nadoknadi produžetka izašao sam ispred Emilijana Martineza, koji mu je odbranio udarac i tako ga sprečio da bude heroj svoje države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading