VRAĆA SE: Navijači Mančestera u TRANSU - legenda ponovo u dresu Junajteda!

Autor:

Sport

10.03.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti pred nastavak sezone.

VRAĆA SE: Navijači Mančestera u TRANSU - legenda ponovo u dresu Junajteda!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo, Doni van de Bek i Kristijan Eriksen

Kristijan Eriksen, vezista Mančester junajteda, uspešno se oporavlja od povrede članka i deluje da će se vratiti na teren ranije nego što se činilo u prvi mah. 

Danski fudbaler je doživeo povredu članka, a pretpostavljalo se da će se na teren vratiti tek krajem aprila ili početkom maja, ali sada se čini da će se vratiti znatno brže.

To je potvrdio i Erik ten Hag, trener Mančester junajteda, koji je pred meč sa Sautemptonom potvrdio da će se Eriksen vratiti na teren ove sezone.

- Igraće definitivno ove sezone. Ne mogu da prognoriram tačno kada, ali njegov proces rehabilitacije ide kako treba, sve je po planu. Videćemo ga, ali ne pre međunarodne pauze. Njegov glavni fokus je da se vrati što je pre moguće jer su nam potrebni svi naši igrači -  rekao je Ten Hag.

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Eriksen u dresu Mančester junajteda

"Crveni đavoli" su trenutno u trci za titulu na tri fronta, pošto se bore za pehar u Premijer ligi, iako to ne deluje toliko realno, ali su u trci i dalje za osvajanje Lige Evrope, odnosno FA kupa.

Eriksen je od starta sezone bio nezamenjiv na sredini,  a na 31 utakmici za ekipu Mančestera je u svim takmičenjima postigao dva gola uz devet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading