HRVAT NA STUBU SRAMA: Haland MALTRETIRAO Gvardiola - ceo svet mu se SMEJE!

Autor:

Sport

15.03.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće po dobrom pamtiti meč u Engleskoj.

HRVAT NA STUBU SRAMA: Haland MALTRETIRAO Gvardiola - ceo svet mu se SMEJE!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Fudbaleri Mančester sitija su savladali Lajpcig sa nestvarnih 7:0 u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Svakako najzaslužniji za pobedu Engleza je bio Erling Haland, koji je na meču postigao čak pet golova, i to u razmaku od samog 41 minuta. Prvi pogodak je postigao sa bele tačke u 22. minutu susreta, dok je poslednji upisao u 63, nakon čega je napustio teren uz gromoglasan aplauz navijača na Etihadu.

Koliko god da je ovo za Norvežanina bio dobar meč, toliko je bio užasan za Joška Gvardiola, štopera Lajpciga, kojeg je Haland maltretirao u svakom minutu meča u Mančesteru.

- Mnogo smo pričali o njemu. Žele ga najveći svetski klubovi, ali večeras ga je Haland provukao kroz centrifugu. Izmučio ga je, uništio. Gvardiol je bio previše nervozan i Haland ga je pobedio u svakom duelu. Partija iz noćne more za Hrvata - rekao je Rio Ferdinand, svojevremeno jedan od najboljih štopera sveta.

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Joško Gvardiol u prvom meču osmine finala

Očekivano, Haland je u oceni prestižnog francuskog "Ekipa" dobio maksimalnu desetku, već drugi put ove sezone.


- Haland je uništio svakoga ko mu se ove noći našao na putu, a posebno Joška Gvardiola. On je navodno do večeras bio čudesno neprelazan i pouzdan, ali kiborg Haland ga je pregazio. Postigao je pet golova te Gvardiolu priuštio noćnu moru - piše "Ekip".

Gvardiol je bio jedan od najboljih igrača reprezentacije Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Kataru, a njegova vrednost je bila procenjena i na neverovatnih 100 miliona. Ipak, čini se da će mu cena posle ovog meča gotovo sigurno pasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading