POTRES NA "ETIHADU" POSLE SEDMICE: Haland se NALJUTIO na Gvardiolu!

Autor:

Sport

15.03.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvaženin javno izrazio nezadovoljstvo potezom menadžera Mančester sitija.

POTRES NA "ETIHADU" POSLE SEDMICE: Haland se NALJUTIO na Gvardiolu!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland slavi gol protiv Lajpciga (7:0)

Heroj "sedmice" Mančester sitija protiv Lajpciga u revanš meču osmine finala Lige šampiona Erling Haland izrazio je nezadovoljstvo odlukom menadžera Pepa Gvardiole da ga zemni u 62. minutu utakmice.

Norvežanin je u tom momentu na svom kontu imao pet postignutih pogodaka, a silno je želeo da šesti put zatrese mrežu Bundesligaša, što mu je španski stručnjak uskratio.

Kada sam izašao iz igre, rekao sam Pepu da sam želeo da postignem "dupli het-trik" - izjavio je bivši centarfor Salcburga i Borusije Dortmund, a potom je dodao:

 

 

Ali, šta ja tu mogu da uradim - reči su norveškog reprezentativca.

Haland je postigao peti het-trik u dresu "građana" tekuće sezone, a postao je ubedljivo najmlađi fudbaler u istoriji elitnog takmičenja koji je stigao do "kote 33", daleko ispred Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Podsetimo da su se Gvardiolini izabranici sa ukupnih 8:1, preko Nemaca, plasirali u četvrtfinale, a po procenama kladionica važe za prvog favorita da postanu prvaci Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading