GVARDIOLA GRMEO: Lajpcig je BOLJI OD NAS! Za revanš se sprema NEŠTO NEVIĐENO u svetu fudbala!

Autor:

Sport

23.02.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Sitija imao je svoj šou na konferenciji za medije.

GVARDIOLA GRMEO: Lajpcig je BOLJI OD NAS! Za revanš se sprema NEŠTO NEVIĐENO u svetu fudbala!

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti je sinoć odigrao nerešeno protiv Lajpciga u drugoj utakmici osmine finala Lige šampiona (1:1), zbog čega je Gvardiola bio nervozan na konferenciji za novinare posle meča, pravdajući se da njegov tim nije mogao da pobedi na tako teškom gostovanju.

-  Moja očekivanja nisu bila velika. Nismo došli u Lajpcig da pobedimo 4:0, nijedne sekunde nisam to pomislio. Hteli smo posed lopte. Za 180 minuta ne želim da izgubim 4:3, sve je otvoreno u Mančesteru. Biće šta bude - počeo je Gvardiola.

Novinari su ga pitali zašto nije izvršio nijednu izmenu, s obzirom na to da Katalonac često zna da pravi takve situacije.


- Imao sam šansu da napravim pet izmena. Ne mislim da je trebalo bilo šta da menjam. Bio sam zadovoljan onim što sam video. Analizirao sam Lajpcig sa mojim ljudima i takva kontrola nam je bila potrebna, jer protivnik igra sa šestoricom ofanzivaca – objasnio je Gvardiola.

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Pomenuo je i činjenicu da je Lajpcig trkački znatno bolji od Sitija.


- Mi nemamo tim da se takmiči s njima u tranziciji. Lajpcig je bolji od nas u tom segmentu, brži. Kada je o tome reč, nemački timovi su bolji od nas. Mi moramo da imamo kontrolu. Možda ću u revanšu da odlučim da igram sa devetoricom napadača - rekao je Katalonac i najavio da bi mogao da napravi do sada neviđenu taktiku u istoriji fudbala.

Na kraju, nije mogao da bude nezadovoljan.

- Moji igrači su podgnuli glave. Pitao sam ih "Zašto?". Bili su jako dobri. Odigrali su onako kako je trebalo. Imali smo četiri meča u 10 dana, došli u Nemačku i dan kasnije idemo za Bornmut. Sve sam to uzeo u obzir i zadovoljam sam kako su odigrali. Ovo je Liga šampiona, zahtevno takmičenje - zaključio je Gvardiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubitelj lepog fudbala

23.02.2023 11:46

Ajde ,,SITI" DO TITULE. NAJBOLJI SI