SKANDAL U LIGI ŠAMPIONA: Srbin ZAPALIO VATRU, Kamerunac NAPAO Džeka - veći incident JEDVA sprečen! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevolje u taboru Intera, a u centru pažnje našlo se dobro poznato lice.

SKANDAL U LIGI ŠAMPIONA: Srbin ZAPALIO VATRU, Kamerunac NAPAO Džeka - veći incident JEDVA sprečen! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana

Prvu utakmicu osmine finala Lige šampiona, pored fantastičnog gola Lukakua, obeležila je i velika rasprava između golmana Andrea Onane i napadača Edina Džeka, i to sve zbog jedne odluke Srđana Jovanovića koji je bio sudija na ovom meču.

U jednom trenutku je golman Intera započeo raspravu sa Jovanovićem, nakon čega je Edin Džeka posavetovao golmana da ne pravi skandale i vrati se na gol, što se njemu nije svidelo. Džeka je nakon toga krenuo ka njemu i gestikulirao rukama, a sve su zabaležile kamere.

 

 

Da situacija na meču ne postane katastrofalna, pobrinuo se turski reprezentativac Hakan Čalhanoglu, koji je zaustavio Onanu i stavio mu ruku na usta, kako se u prenosu ne bi videlo šta govori.

Nakon meča je kamerunski golman je rekao da su ovakve situacije česte nakon velikog nivoa adrenalina. 


- Ovakve stvari se dešavaju u utakmici, ali naravno, svako ima pravo da misli šta želi. Adrenalin se malo digao, bili smo ljuti, ali kad nam takve stvari pomažu da dobijamo utakmice, onda nam to dobro dođe - rekao je Onana.

Čalhanoglu je takođe prokomentarisao "okršaj" saigrača. 

- Džeko? Onana? Pa gledajte, mi smo u Ligi šampiona, ulazimo u završnicu i svi smo pod nekim adrenalinom. Prošlo je sve dobro na kraju utakmice. Svi smo se smejali. Često se dešavaju takve situacije u utakmicama koje su napete i nose veliku rezultatsku važnost - rekao je Turčin.
 

O Onani su svi pričali tokom Svetskog prvenstva u Kataru kada je odjednom napustio reprezetnaciju pred utakmicu između Kameruna i Srbije zbog neslaganja sa selektorom Rigobertom Songom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading