DEKI GLEDA I NE VERUJE! Stanković UNIŠTIO Sampdoriju - SNOVI SRUŠENI u jednom trenutku! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2023

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin legende srpskog fudbala krenuo je očevim stopama kada su igre na terenu u pitanju i golom za "Puškaša" naneo je muke mladom timu kluba iz Đenove.

DEKI GLEDA I NE VERUJE! Stanković UNIŠTIO Sampdoriju - SNOVI SRUŠENI u jednom trenutku! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

'Krv nije voda', 'iver ne pada daleko od klade', 'geni su čudo'... Ovo su neke od floskula koje je u praksi dokazao Aleksandar Stanković.

Sin Dejana Stankovića pruža fenomenalne partije za mladi tim Intera, pa je tako u Kup utakmici koju je ova ekipa odigrala protiv Sampdorije postigao fenomenalan pogodak koji je "nero-azure" odveo u narednu rundu.

Stanković junior je uhvatio sjajan volej u 45. minutu i povisio prednost Intera na 2:0, a ovaj gol neodoljivo podseća na one koje je davao i njegov otac u igračkim danima.

 

 

Da situacija bude zanimljivija Aleksandar Stanković je srušio mladi tim Sampdorije, a znamo da njegov otac trenutno predvodi seniore kluba iz Đenove. Na kraju su klinci Intera slavili sa 2:1 i prošli u narednu rundu, a jedan od junaka bio je upravo Stanković junior čiji je gol iz kategorije za "Puškaša" "zapalio" društvene mreže.

Aleksandar Stanković blista ove sezone, pa je tako nedavno postigao dva gola na utakmici protiv Napolija, te je zabeležio dve asistencije na susretu protiv Kaljarija

Interesantno je da je na klupi kluba iz Đenove čitav meč presedeo i Mihailo Ivanović, pozajmljeni fudbaler Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading