Stankovića OPKOLILI albanski navijači, njegova reakcija sve ODUŠEVILA! (FOTO)

Autor:

Sport

07.02.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener našao se u zanimljivoj situaciji.

Stankovića OPKOLILI albanski navijači, njegova reakcija sve ODUŠEVILA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković, trener Sampdorije i legenda Intera

Dejan Stanković dobro je poznato lice kod navijača Intera.

Legenda "nero-azura" sada je na klupi Sampdorije i ne proživljava sjajne dane, ali i pored svega toga uspeva da oduševi javnost i pokaže da je veliki sportista.

Grupa navijača Intera iz Albanije, pod nazivom "Inter klub Albanija", boravila je tokom vikenda u Milanu na derbiju Dela Madonina i iskoristili su priliku da se upoznaju i fotografišu sa Dejanom Stankovićem.

Zanimljiv susret Albanaca i Stankovića desio se u hotelu u kom su bili smešteni igrači i stručni štab Sampdorije, ali i pomenuti fanovi Intera koji su u jednom trenutku opkolili nekadašnjeg fudbalera tima za koji navijaju, te su mu zatražili fotografiju. Stanković je prihvatio, te oduševio sve prisutne svojom reakcijom koji su podelili fotografiju na društvenim mrežama uz sledeću poruku:

 

 

Dekijevo poštovanje prema navijačima Intera je toliko veliko da prevazilazi sve predrasude. Imali smo sreću da ova dva dana delimo isti hotel sa Sampdorijom u Milanu, a nakon što se predstavili kao "Inter klub Albanija", zaista smo bili dirnuti toplinom i tim rečima "piacere tutto mio" (zadovoljstvo je moje) kada smo ga pozvali da se fotografiše s nama i našim transparentom - stoji u saopštenju navijača, uz fotografiju, i dodaje se:

- Nećemo stati ovde. Uvek ćemo ići napred sa klupskom bojama u našim srcima, ciljem za miran svet u našim mislima, puno ljubavi prema svima koji poštuju Inter i osećajem strasti koji gajimo prema timu našeg srca. Forza Inter!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading