STANKOVIĆU NE LEŽI ITALIJA: Deki do 10 poraza stigao već posle 14 utakmica, a u Zvezdi je isti broj neuspeha imao na 130 mečeva

Autor:

Sport

31.01.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejaka Sampdorija kvari sjajnu statistiku koju je ljubimac delija imao na Marakani.

STANKOVIĆU NE LEŽI ITALIJA: Deki do 10 poraza stigao već posle 14 utakmica, a u Zvezdi je isti broj neuspeha imao na 130 mečeva

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Srpski fudbalski trener Dejan Stanković je tim poslom počeo da se bavi pre tri godine, a do sada je u karijeri osvojio pet pehara (tri titule prvaka Srbije i dva nacionalna Kupa sa Crvenom zvezdom).

Posle dve i po sezone na Marakani, Stanković se preselio u Italiju gde sa daleko manjim uspehom vodi ekipu Sampdorije.

Stanković je u trenerskoj karijeri vodio 144 utakmice, a doživeo je 20 poraza, po deset na klupama Zvezde i Sampdorije.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Međutim, interesantna je razlika u rezultatima na Marakani i na "Luiđi Ferarisu", pošto je deset poraza na klupi srpskog velikana upisao na čak 130 mečeva, dok je u Italiji do istog broja došao već posle 14.

Deki je vodeći Crvenu zvezdu, uz pomenute poraze upisao još 103 pobede i 17 remija, dok je u Sampdoriji ostvario tri trijumfa i jedan nerešen ishod.

Iako je potpuno jasno da niko pri zdravom razumu od talentovanog stručnjaka nije mogao da očekuje da rezultate ostvarene sa Zvezdom ponovi na klupi tima iz Đenove, ali su se navijači Sampdorije nadali da će imati makar malo bolji skor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading