KULIBALI SE VRAĆA U FRANCUSKU: Crvena zvezda dobija 150.000 evra

Autor:

Sport

31.01.2023

00:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Visoki centarfor će do kraja sezone nositi dres Amijena, a od leta će ponovo biti slobodan u izboru nove sredine.

KULIBALI SE VRAĆA U FRANCUSKU: Crvena zvezda dobija 150.000 evra

Foto: Starsport

Kalifa Kulibali

Važna vest za sve navijače FK Crvena zvezda! Napadač iz Malija Kalifa Kulibali će posle sam ojedne polusezone u crveno-belom dresu napustiti Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Kulibali je letos stigao na Marakanu, kada je potpisao jednogodišnji ugovor, ali ga kako stvari stoje neće odraditi do kraja.

Bivši reprezentativac Malija će poslednjih šest meseci ugovora sa Zvezdom provesti na pozajmici u Amijenu, piše "Telegraf".

Navodno, francuski drugoligaš će šampionu Srbije čak za taj luksuz i platiti 150.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

Kalifa Kulibali protiv Novog Pazara

Kulibali je za Zvezdu odigrao sedam mečeva, a jedini gol je dao protiv Kolubare.

Ovakav rasplet što se tiče njegovog statusa na Marakani se mogao naslutiti još sredinom novembra, kada je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela dao izjavu posvećenu iskusnom napadaču.

- Kulibali se nije snašao ovde, jedini je krivac, došao je potpuno nespreman u periodu kad smo igrali mečeve sreda-nedelja. Niko ga nije prihvatio na poravi način, ni stručni štab, ni navijači ni mediji. Pet godina je igrao u Francuskoj, ima ozbiljan CV. Nije se snašao, Zvezda je teška. I nije prvi put da se kvalitetan igrač ne snađe u Zvezdi - rekao je tada Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading