IMPRESIVAN POVRATAK NA PARKET: Luka Dončić ZGROMIO Detroit (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2023

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenac briljirao u trijumfu svoje ekipe u Amerikan erlajns centru.

IMPRESIVAN POVRATAK NA PARKET: Luka Dončić ZGROMIO Detroit (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Povreda Luke Dončića protiv Finiksa posle tek nešto više od tri minuta provedena na parketu, zabrinula je sve navijače Dalasa i ljubitelje košarke, međutim pošto je preskočio duel sa Jutom, Slovenac se na impresivan način vratio na parket i sa 53 poena potpisao pobedu nad Detroitom (111:105).

Maestralni as Dalasa koji je u aktuelnoj sezoni pomerio je brojne granice obeležio je još jedno NBA veče i režirao pobedu nad najslabijim timom istoka. Lider Maveriksa predstavljao je nerešivu enigmu za goste, te je posle utakmica sa Hjustonom (50), Njujorkom (60) i San Antonijom (51), četvrti put ove sezone postigao 50+ poena i nastavio tradiciju da kada premaši pomenutu marginu njegov tim obavezno trijumfuje.

Uz sjajnog Dončića jedini igrač sa dvocifrenim brojem poena u Dalasu bio je Spenser Dinvidi sa 12, dok je na drugoj strani najefikasniji bio Bojan Bogdanović sa 29 poena.

Novom pobedom, uz učinak 27-25, Dalas je održao korak u trci za direktno mesto u plej-ofu, dok su Pistonsi sa skorom 13-39 ostali zakucani za začelje tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading