ŠOK POSLE REMIJA SA INTEROM: Dejan Stanković povukao RADIKALAN potez!

Autor:

Sport

14.02.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak je napravio neočekivanu stvar.

ŠOK POSLE REMIJA SA INTEROM: Dejan Stanković povukao RADIKALAN potez!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Stanković, trener Sampdorije, odlučio je da se izvini medijima zbog svog ponašanja nakon utakmice prethodnog kola Serija A protiv Monce.

Tim iz Đenove je stigao do velikog boda u meču 22. kola, nakon što su na svom terenu odigrali 0:0 protiv favorizovanog Intera, a zatim se i Stanković obratio medijma na stadionu "Luiđi Feraris".

- Želeo bih da se izvinim za svoje ponašanje nakon utakmice protiv Monce. Nisam ništa hteo da govorim za medije jer sam bio tužan. Primili smo gol na kraju i sad mi je žao jer nisam ništa rekao za medije. Sada smo se protiv Intera namučili za ovaj bod i moram čestitati svojoj ekipi na trudu i borbenosti. Ovakvim radom i prednošću sreća će se okrenuti u našu korist. Verujem u čudo - rekao je Stanković.

Foto: Profimedia

Dejan Stanković, trener Sampdorije

Podsetimo, srpski stručnjak se tada nije pojavio na konferenciji za štampu, iznerviran činjenicom da je njegov tim ostao bez sva tri boda u dubokoj nadoknadi na nezgodnom gostovanju. Sada se ipak izvinio za svoj gest.

Posle remija sa Interom, Sampa se nalazi na 19. mestu na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, osam manje od Specije koja se nalazi prva iznad zone ispadanja.

U narednom kolu, Sampdorija će u subotu na svom terenu dočekati ekipu Bolonje, u meču u kom će osvajanje sva tri boda biti prioritet, ukoliko Đenovljani planiraju da opstanu u elitnom rangu takmičenja u Italiji.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading