GVARDIOLA KAO KALIMERO: Sudi mi se po rezultatima, da sam u Realu shvatio bih to!

Autor:

Sport

13.03.2023

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonac razvezao jezik pred revaš osmine finala Lige šampiona.

GVARDIOLA KAO KALIMERO: Sudi mi se po rezultatima, da sam u Realu shvatio bih to!

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola priznao je danas da zajedno sa igračima trpi ogroman pritisak da engleski fudbalski klub osvoji Ligu šampiona, prenose britanski mediji.

- Osvajanje Lige šampiona odredilo bi moj staž u Mančester sitiju u očima javnosti, ali ja se ne slažem sa tim. Nama se sudi prema rezultatima u tom takmičenju. Posle moje prve utakmice u Ligi šampiona, pitali su me da li sam došao da osvojim takmičenje. Da sam trener Reala, shvatio bih to. Koliki god napredak da napravimo, neće se promeniti očekivanja ljudi - rekao je Gvardiola na konferenciji za medije u Mančesteru.

Katalonac je naveo da očekuje bolje igre od norveškog napadača Erlinga Halanda.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland i Pep Gvardiola

- Važno je da znate da ne volim kad igrači samo postižu golove iz kaznenog prostora. Da, to je važno i želimo da Erling to radi, ali ako je daleko od protivničkog gola, želimo da bude aktivan. Napredovao je, ali može on još bolje - rekao je Gvardiola.

Mančester siti će u utorak na svom terenu dočekati Lajpcig u revanš meču osmine finala Lige šampiona. U prvoj utakmici bilo je 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading