BUM! Veliki POVRATAK u srpski fudbal i to tamo gde NIKO NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Sport

10.03.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljiv transfer je blizu realizacije.

BUM! Veliki POVRATAK u srpski fudbal i to tamo gde NIKO NIJE OČEKIVAO!

Foto: Starsport

Detalj sa meča Partizan - Nefči

Da li se sećate Saše Stamenkovića?

Nekadašnji golman Crvene zvezde blizu je povratka u srpski fudbal.

Od januara ove godine Stamenković je bez kluba pošto je prekinuo saradnju sa kazahstanskim Aktobeom, a kako prenosi Max bet sport sada bi ovaj golman mogao da pojača lučansku Mladost.

Teško da je neko mogao da očekuje ovu bombu, a Mladost je prinuđena da dovede novog čuvara mreže posle nezgodne povrede Željka Samčovića. Stamenković bi se na ovaj način vratio u srpski fudbal posle skoro 12 godina, kada je iz Crvene zvezde otišao u Nefči iz Bakua.

Republika

Foto: Starsport

Saša Stamenković

 

Tokom svoje karijere Saša Stamenković nosio je dres Dubočice, Radničkog iz Kragujevca, Napretka, Crvene zvezde, Nefčija, Okzetpesa iz Kazahstana, Sabaha iz Azerbejdžana i još jednog kazahstanskog kluba, Aktobea.

Sa Nefčijem za koji je nastupao na 117 utakmica, uspeo je da osvoji dva šampionata Azerbejdžana, dok sa Crvenom zvezdom ima jedan Kup. 

Republika

Foto: Starsport

Saša Stamenković u dresu Nefčija pred meč protiv Partizana

 

U dresu tima sa Marakane branio je ukupno 85 puta.

Što se tiče fudbalera Mladosti oni naredni prvenstveni meč igraju u nedelju, kada će na svom stadionu dočekati Partizan (18.15), a trenutno se nalaze na 14. mestu u Superligi Srbije sa 21 osvojenim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading