LALATOVIĆ SVE OTKRIO! Sa Nišlijama se rastao OVAKO, pred njim je TEŽAK zadatak!

Autor:

Sport

10.03.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je temperamentni stručnjak na klupu Mladosti GAT i pokušaće da ostavi Novosađane u ligi.

LALATOVIĆ SVE OTKRIO! Sa Nišlijama se rastao OVAKO, pred njim je TEŽAK zadatak!

Foto: Starsport

Starsport

Nenad Lalatović ima novi klub.

Temperamentni stručnjak seo je na klupu Mladosti GAT, a u prvom razgovoru sa medijima od dolaska u Novi Sad otkrio je da se sa niškim Radničkim rastao u dobrim odnosima.

Saga s Radničkim je iza mene i reč je o klubu s kojim sam se rastao u dobrim odnosima. Nišlijama želim mnogo sreće u nastavku prvenstva i da ostvare sve što su zamislile, meni je sad izazov Mladost GAT. Vratio sam se u Novi Sad, što sam nebrojeno puta rekao, u grad koji mnogo volim - istakao je Lalatović za Sportski žurnal, pa dodao da je pred njim sada jako težak zadatak:

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

Zadatak je zaista težak, za mnoge trenere možda i nedostižan, ali se ne plašim izazova. Ubeđen sam da postoji put do opstanka, ali isto tako verujem i u sebe. Imamo dobar igrački kadar, većinu momaka znam od ranije, pa smo već počeli da se pripremamo za važnu utakmicu sa Spartakom u Subotici - zaključio je Nenad Lalatović.

Mladost GAT trenutno se nalazi na 15. mestu Superlige Srbije sa samo 17 osvojenih bodova, a Lalatović će debi imati u subotu od 18 časova protiv Spartaka u Subotici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading