ATLETIKO MADRID KUPUJE NA MARAKANI: Zvezdin BISER se SELI u Primeru?

Autor:

Sport

06.03.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Krčka" se velika letnja prodaja aktuelnog prvaka Srbije.

ATLETIKO MADRID KUPUJE NA MARAKANI: Zvezdin BISER se SELI u Primeru?

Foto: Starsport

Stefan Mitrović i Strahinja Eraković

Fudbaleri Crvene zvezde nadigrali su Partizan sa 1:0, a 169. večitom derbiju prisustvovao je veliki broj skauta evropskih velikana. Među njima našla su se i dvojica reprezenata slavnog Atletika, sa ciljem da se uživo uvere u kvalitete krilnog napadača crveno-belih Stefana Mitrovića.

Mladi as nije pružio vanserijsku partiju na stadionu "Rajko Mitić", donekle ga je omela i povreda ramena, ali to neće obeshrabriti "jorgandžije" da ga angažuju, s obzirom na godine i potencijal.

Mladog reprezentativca Srbije lane je pratio Viljareal, a golom protiv Ferencvaroša u Mađarskoj, u okviru grupne faze Lige Evrope, pažnju na sebe skrenuo je i na evro-sceni.

Podsetimo da je 20-godišnji fudbaler na "Marakanu" stigao iz niškog Radničkog, a dugo se "lomio" da li će braniti boje nacionalnog tima Srbije ili Kanade. Na kraju je poslušao srce i odabrao "orlove", a sada može da ostvari selidbu u Primeru...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading