SKANDAL NA UTAKMICI PREMIJER LIGE: Srpski trener povukao ekipu sa terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.03.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna sudijska odluka kumovala radikalnoj odluci.

SKANDAL NA UTAKMICI PREMIJER LIGE: Srpski trener povukao ekipu sa terena! (VIDEO)

Foto: Youtuve printscreen/Indian Super League

Neverovatne scene stižu iz indijske Premijer lige. Srpski stručnjak na klupi Kelara Blastersa, Ivan Vukomanović odlučio je da povuče svoju ekipu sa terena nakon bizarne sudijske odluke koja je omogućila Bengaluru da stigne do vođstva.

Naime, njegovi Kerala Blastersi su primili gol iz slobodnog udarca, ali posle bizarne sudijske odluke u 98. minutu. Lopta nije bila ni nameštena, niti je živi zid bio na pravoj udaljenosti, ali je sudija dao odobrenje da se prekršaj izvede. 

Besni srpski trener i igrači su ga opkolili, a posle par minuta većanja, samo su se zaputili ka izlazu sa stadiona, ne želeći više ni reč da progovore sa arbitrom. U pitanju je bio meč četvrtfinala plej-ofa, što dodatno daje na težini ovoj odluci nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Navijači su velikim ovacijama pozdravili ovu odluku Kerala Blastersa, koji se potom nisu uopšte ni vraćali na teren, pa je Bengaluru prošao u polufinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading