DULE SAVIĆ JASNO PORUČIO: Zvezda mora na terenu da potvrdi ulogu favorita

Autor:

Sport

03.03.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda crveno-belih veruje u izabranike Miloša Milojevića.

DULE SAVIĆ JASNO PORUČIO: Zvezda mora na terenu da potvrdi ulogu favorita

Foto: ST/N. MANDIĆ

Dušan Savić

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće danas 169. večiti derbi na Marakani u 24. kolu Superlige Srbije.

Legenda crveno-belih Dušan Savić uoči ovog duela izneo je svoje utiske.

- Kao i uvek, očekujem pobedu Zvezde, ali moramo biti oprezni. Bez obzira što se Zvezda sada nalazi u boljoj situaciji i na papiru je favorit, a ima i bodovnu razliku i bolju atmosferu u klubu, derbi je uvek specifična utakmica i jedino igrom na terenu tog dana pokazujete da li ste u tom trenutku bolji. Prvenstvo je nešto drugo. Prvenstvo traje i imate priliku da popravite rezultate, a derbi je drugo. Derbi je dva puta godišnje, tako da Zvezda ovoga puta bi morala da odigra ozbiljno, odgovorno i da pokaže na terenu da je razlika od 13 bodova zaslužena - rekao je Savić

Foto: ST/D. KADIĆ

Dule Savić

On veruje da će večiti rivali izaći u najjačem sastavu na Marakani

- Mi još uvek ne znamo tim koji će izaći na teren. Jedno je šta se pojavi u javnosti, a drugo je ono što se desi pri izlasku na teren. Nekada novinari sami objave tim, nekada treneri namerno daju sastav tima za javnost, a savim drugi izađe na teren. Moguće su i neke druge promene do početka utakmice, tako da koji će tim izaći i kakva će taktika biti, to je pitanje za trenera - zaključio je Savić.

Podsetimo da Partizan na osam poslednjih okršaja sa večitim rivalom nije osetio slast pobede, a na superligaškoj tabeli zaostaje 13 bodova za braniocem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading