PARTIZAN SE VADI NA MARAKANI: Marko Nikolić podigao grobare NA NOGE tik pred 169. večiti derbi!

Autor:

Sport

03.03.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je "parnom valjku" doneo poslednju "duplu krunu" veruje u svoj omiljeni klub.

PARTIZAN SE VADI NA MARAKANI: Marko Nikolić podigao grobare NA NOGE tik pred 169. večiti derbi!

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, u petak će odigrati 169. večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić", povodom 24. kola Superlige Srbije. 

Bivši trener crno-belih Marko Nikolić je iskoristio priliku da se obrati na temu susreta "večitih".

- Očekivanja pred derbi su uvek navijačka. Nema tu pameti, samo emocije. Već pet, šest godina nisam ovde, ali pratim šta se dešava, naročito kada je u pitanju Partizan. Mislim da će Partizan pobediti. Iako to izgleda možda mnogima neobjektivno, ali to su oni koji ne poznaju fudbal i istoriju derbija. Mnogo puta je upravo ta utakmica bila mogućnost da se "izvadi" sezona za onu ekipu koja ima slabiju sezonu, u odnosu na onu koja ulazi komfornija u utakmicu. Očekujem da igrači Partizana pokažu ponos i da "izvade" sezonu, iako sezona ne može da se izvadi - rekao je Nikolić.

Foto: Starsport

Marko Nikolić

Naglasio je i da dobro poznaje Miloša Milojevića i Igora Duljaja.

- Poznajem i jednog i drugog trenera. Bolje poznajem trenera Zvezde u ovom trenutku što je interesantno, jer je polagao tu licencu u trenutku kada sam ja pomagao i bio mentor za tu pro licencu pri fudbaslkom savezu Srbije. Pričam o Milošu Milojeviću i čak imamo i kontakt. Igora znam kao igrača Partizana i bili smo u kontaktu neko vreme dok je bio u Šahtjoru iz Donjecka, kada smo razmenjivali neke informacije koje su meni bile važne. Čovek debituje kao trener, ali derbi je često puta osim taktike, odlučivao i neki motivacioni momenat od strane pojedinaca. Očekujem da Zvezda igra kao čitave sezone, a da li je Igor mogao nešto da promeni za ovih par dana, nisam baš siguran i očekujem da i Partizan izađe u nekoj istoj formaciji kao i do sada - zaključio je Nikolić.

Podsetimo da Partizan na osam poslednjih okršaja sa večitim rivalom nije osetio slast pobede, a na superligaškoj tabeli zaostaje 13 bodova za braniocem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading