LEGENDA ITALIJANSKOG FUDBALA MU NAPRAVILA PAKAO: Nikoli Maksimoviću propao TRANSFER KARIJERE!

Autor:

Sport

03.03.2023

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je zbog povrede propustio veći deo sezone u italijanskom klubu.

LEGENDA ITALIJANSKOG FUDBALA MU NAPRAVILA PAKAO: Nikoli Maksimoviću propao TRANSFER KARIJERE!

Foto: Starsport

Nikola Maksimović

Prošlo je šest meseci otkako je Nikola Maksimović napustio Đenovu. Odigrao je 14 utakmica, nakon čega je okončana saradnja sa klubom početkom septembra, a nekadašnji štoper Crvene zvezde je od tog trenutka bez kluba.

On je istakao da bi sad već bio u Laciju da Simone Inzagi nije otišao u Inter na leto 2021. godine.

- Isticao mi je ugovor sa Napolijem i Inzagi je želeo da me dovede u Lacio. Dogovor je bio skoro pa potpuno sklopljen, ali je sve propalo kada je on odlučio da ode iz Lacija u Inter. On me je tamo i želeo - prisetio se Maksimović..

Foto: Starsport

Nikola Maksimović

On tvrdi da je sve trebalo ići po planu.

- Na kraju utakmice sam otišao u svlačionicu Bjankoselesta da pitam za informacije. Razgovarao sam sa Rejnom, sa Milinković Savićem i svi su mi rekli da dođem. I došao bih. Ali onda se desilo da je Inzagi otišao, Sari je stigao i sve je stalo - rekao je Maksimović.

Tog leta je Maksimoviću isticao ugovor sa Napolijem, a gazda kluba je uveo mere nakon korone i nije srpskom štoperu dao platu kojoj se nadao.

Nakon rastanka, Nikola je težio ka nekom ambicioznijem klubu, ali morao je da se zadovolji Đenovom. Ni tamo se situacija nije odvijala u željenom smeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading