DA LI SE OVO IKADA DESILO? Partizan BRUTALNO PONIŽEN pred derbi!

Autor:

Sport

03.03.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su u podređenom položaju, ali ovako nešto niko nije očekivao.

DA LI SE OVO IKADA DESILO? Partizan BRUTALNO PONIŽEN pred derbi!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u petak od 19 časova izlaze na teren Marakane kako bi odmerili snage u 169. večitom derbiju.

Crveno-beli su veliki favoriti, kako zbog trenutne forme, tako i zbog plasmana na tabeli jer imaju čak 13 bodova više od najvećeg rivala.

Ipak, jedan podatak posebno govori o tome koliko su igrači Miloša Milojevića, u očima drugih, u ovom trenutku bliži pobedi protiv Partizana. Prema bukmejkerima, kvote za 169. večiti derbi su sledeće:

Pobeda Crvene zvezde plaća se kvotom 1,75 (na 100 dinara dobićete 175), na remi je kvota 3,60 (na 100 dinara dobićete 360), dok je na dvojku čak 4,75 (na 100 dinara dobićete 475).

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija

 

Ne pamti se da je kvota na nekog od večitih rivala bila ovako mala, te je Partizan u veoma podređenom položaju, a može se reći i da je ponižen, te da će na terenu četa debitanta Igora Duljaja morati da dokaže da li su bukmejkeri pogrešili.

Zanimljive su i kvote na golove jer bukmejkeri ne veruju u goleadu. Na igru 0-2 gola kvota je 1,70 (na 100 dinara dobićete 170), dok je na 3+ pogodaka 2,10 (na 100 dinara dobićete 210).

Inače, prenos 169. večitog derbija, za sve one koji ne budu na Marakani, obezbedila je televizija Arena Sport i to na svom Premium 1 kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading