5/5: Mungosi se okitili novim peharom!

Autor:

Sport

26.02.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Škola fudbala "KMF Mungosi", jedna od najstarijih u Beogradu i Srbiji, obogatila je svoju riznicu još jednim trofejom.

5/5: Mungosi se okitili novim peharom!

Foto: KMF Mungosi

KMF Mungosi sa peharom

Ovog puta, dečaci rođeni 2013. godine, osvojili su međunarodni turnir "Balkanski kup sportskih prijatelja", održan u balonu Koin na Novom Beogradu.

Ekipa pod vođstvom trenera Milana Srdanovića izašla je kao pobednik iz svih pet utakmica. U grupnoj fazi savladani su rumunska Politehnika iz Temišvara, Madžari Solidarnost iz Skoplja, kao i lokalni rivali Viktorija Star i Olimpik.

U finalu je viđen još jedan okršaj sa Olimpikom, u kome su Mungosi posle preokreta trijumfovali 2:1.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stefan Janković, najbolji strelac je Luka Perišić, a u osvajanju trofeja učestvovali su i Konstantin Trbojević, Kosta Lađević, Bogdan Janković, Vuk Ivanović, Teodor Nikolić, Dušan Bogunović i pojačanje na golu Vuk Gagić.

Turnir je protekao u sportskoj atmosferi na terenu i među publikom, a gosti iz Rumunije i Severne Makedonije naišli su na srdačan prijem, tako da se Beograd i na ovom nivou potvrdio kao izuzetan organizator sportskih priredbi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading