OVAJ DAN NIKAD NEĆE ZABORAVITI! Vladislav je sa 40 dinara ZARADIO VIŠE OD 400.000!

Autor:

Sport

22.02.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladislavu iz okoline Pančeva je bilo potrebno svega 40 dinara kako bi osvojio Jackpot koji mu je doneo senzacionalnih 460.359,82 dinara!

OVAJ DAN NIKAD NEĆE ZABORAVITI! Vladislav je sa 40 dinara ZARADIO VIŠE OD 400.000!

Foto: AdmiralBet

Vladislav je u utorak uveče igrao slot igru Very Hot 20 i verovatno nije ni sumnjao da će ovo veče pamtiti do kraja života, jer samo jedan spin bio dovoljan da osvoji dijamantski FaziJacpot, koji mu je uvećao ulog neverovatnih 11.509 puta!

Pored Diamon FaziJackpota, u igri suj oš i Gold i Platinum Jackpot koji Vam mogu doneti još veći i spektakularniji dobitak! Aktuelan je i AdmiralBetJacpkot, koji je učestalijii takođe ima 3 nivoa – Bronze, Silver i Gold Jackpot.

Za sve ljubitelje slot igara koji bi krenuli Vladinim stopama AdmiralBet je spremio promociju koja može da produži februar, pošto Vas uz promo kod FEBRUAR očekuje 29% slot bonusa od prve sledeće uplate do kraja meseca, dok do kraja meseca traje i Slot biblioteka – poslednji nedeljni turnir u februaru sa fondom koji iznosi fenomenalnih 500.000 dinara, svega 40.000 više od Vladisavljevog dobitka.

Kako bi mogli da oprobate Vašu sreću u AdmiralBetu, potrebno je da se registrujete se na AdmiralBet sajtu ili putem Android ili iOS aplikacije,nakon čega Vas očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita. Takođe, prva uplata depozita će Vam doneti 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. Sve ostale AdmiralBet promocije možete pogledati ovde.

Vladislave, čestitamo još jedan put i želimo Vam još više sreće u našem daljem druženju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading