ŠOK U HUMSKOJ: Gordan Petrić podneo OSTAVKU!

Autor:

Sport

24.02.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju odluku Petrić je opravdao pogoršanjem zdravstvenog stanja, usled konstantnog stresa koji je doživljavao minulih meseci na klupi crno-belih.

ŠOK U HUMSKOJ: Gordan Petrić podneo OSTAVKU!

Foto: Starsport

Trener Partizana Gordan Petrić

Trener Partizana Gordan Petrić oprostio se danas od fudbalera crno-belih i najavio im da će ekipu voditi do reprezentativne pauze, kada će se povući sa mesta stručnog štaba, saznaje "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Svoju odluku Petrić je opravdao pogoršanjem zdravstvenog stanja, usled konstantnog stresa koji je doživljavao minulih meseci u Humskoj, a koji je kulminirao eliminacijom iz Lige konferencije!

Tokom današnjeg dana harizmatični strateg je čelnicima kluba ponudio ostavku, želeo je da odmah napusti mesto trenera, međutim, u dogovoru sa rukovodećim strukturama želeo je da pomogne klubu u potrazi za novim rešenjem, pa je odlazak prolongirao za reprezentazivnu pauzu, sredinom marta.

Svoju odluku trener je saopštio i fudbalerima crno-belih na zajedničkom sastanku, kome je prisustvovala cela ekipa, stručni štab, ali i svi oni koji rade uz prvi tim, a koji su u proteklim mesecima tesno sarađivali sa Petrićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
HITNO PROMENE

25.02.2023 22:25

PETRICU AKO NE POVEDES I BAGRU IZ UPRAVE NISTA NISI URADIO. SKLONI OVE NEZNALICE SKLONI OVU BAGRU IZ KLUBA. SPASI NAS ! SRECNO U ZIVOTU.